• Slide2
  • Slide1
  • Slide

Profili

Profili

Meko98 është një firmë në pronësi private e specializuar në prodhimin eskluziv të  këmishave klasike për gra dhe burra. Që në fillim ajo ka qënë e
Lexo me shume…

Operacionet

Operacionet

Dy njësitë aktuale me sipërfaqe prej 1500 m2 dhe me një sipërfaqe trualli prej 2000 m2 janë të vendosura në qendër të Tiranës. Ndërtesa është ndërtuar në vitin 1939, por është ristauruar në vitin 2006.
Lexo me shume…

Galeri

Galeri

Per te pare me shume nga punimet tona vizitoni galerine

Shiko me shume…

Kontakt

Kontakt

Address
Rr.Dibres, Nr.382,
Tiranë-Shqipëri
Phone
00355692020394
00355692040511 (for English language)
Email
meko98kokona@yahoo.com
Lexo me shume